Skip to main content
50plusmatch header

50PlusMatch

50PlusMatch är en dejtingsajt som erbjuder äldre människor i åldern 50+ möjligheten att träffa andra personer som söker samma sak. Du kan använda både din dator, mobil och surfplatta för att söka efter nya vänner och nya romanser. Namnet talar för sig själv: 50PlusMatch är den rätta dejtingsajten för dig som är 50+.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: 50+ kärlek eller vänskap
Webbsida: 50plusmatch.se
Support: service@c-date.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
1 mån: 299 kr / mån
3 mån: 199 kr / mån
6 mån: 149 kr / mån
12 mån: 79 kr / mån


😀 Fördelar

  • En etablerad dejtingsajt för äldre.
  • Samma proportion män som kvinnor.
  • Relativt prisvärd tjänst.

🤔 Nackdelar

  • Ingenting att klaga på.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp

Webbplatser för online dejting:
OurTime

Om 50PlusMatch

50PlusMatch är en dejtingsajt som vänder sig till personer över 50 år. Det är en lägsta åldersgräns på 50 år, men det är inget övre gräns. Sajten grundades 2006 och är uppskattad av många människor i Europa och Sverige. 50PlusMatch erbjuder låga priser och bra abonnemangsformer och är en av de bästa sajterna för äldre som önskar hitta en livspartner eller en ny vän.

Inriktning

50PlusMatch är en dejtingsajt som har en tydlig inriktning på personer som är 50+ som söker efter nya kontakter, vänner eller partners. Genom att välja en dejtingsajt med en tydlig nisch kan man vara säker på att man träffar personer som är i samma åldersgrupp och har liknande intressen. Alla som letar efter någon att dela sitt liv med är välkomna att använda 50PlusMatch.

Antalet medlemmar på sajten är oklart, men den könsfördelning som finns är jämställd. 50PlusMatch har 50 % kvinnor och 50 % män bland sina medlemmar, vilket bekräftar att de erbjuder tjänsten för alla, oavsett kön.

Funktioner och egenskaper

50PlusMatch är en modern dejtingsajt med ett stilrent och attraktivt utseende. Användarvänligheten är hög och det är lätt att navigera runt bland de olika sektionerna, inställningarna och funktionerna. Medlemmar har möjligheten att kontakta och prata med andra medlemmar, titta på bilder, skicka privata meddelanden eller skicka obegränsade antal intresseförfrågningar. Allt är konstruerat för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för användaren.

Användningen av 50PlusMatch är helt gratis och det tar ingen tid alls att skapa ett konto. Om du vill nyttja alla funktioner som tjänsten erbjuder måste du dock betala en liten avgift. Avgiften är mycket låg jämfört med andra sidor som kan ta ut belopp upp till hundratals kronor. Hos 50PlusMatch kan du abonnera för endast 75 kronor per månad.

Mobilapp

Oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon har du tillgång till 50PlusMatch när som helst. Sajten har en mobilanpassad hemsida som du kan använda för att logga in och chatta med andra medlemmar. Om du hellre vill ha en app, finns det en app som bara kräver en internetuppkoppling för att användas. Tidigare har det dock funnits några buggar, men förhoppningsvis är de lösta.

Inloggning och skapande av ett användarkonto.

För att du ska få ut det mesta av din registrering hos 50PlusMatch är det viktigt att du har god tid på dig. Du måste fylla i information om dig själv och besvara frågor som sedan används för att matcha dig med rätt typ av person. Du måste även skapa ett användarnamn och ett lösenord. När du har fyllt i alla detaljer är du redo att dra igång dejtandet och det går bra att skapa profilen utan att betala för ett abonnemang.

Åsikter

Opinionerna om 50PlusMatch varierar, men de flesta tycks anse att det är en bra webbplats som levererar det som lovas; att matcha personer med liknande intressen. Priserna för abonnemang är bättre än andra alternativ och den tydliga inriktningen gör att det är lätt att veta vad som erbjuds.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.