Skip to main content
badoo header

Badoo

Badoo är en av Sveriges ledande dejtingsajter för unga vuxna upp till 30 år som söker nya spännande möten. Skapa ett konto med Facebook och berätta om dig själv i en videopresentation.


Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: Unga vuxna
Webbsida: Badoo.com/sv
Support: Feedback formulär


Priser

Priser aktiv dejting
1 vecka: 25 kr
1 mån: 89 kr
3 mån: 67 kr / mån
6 mån: 49 kr / mån
Livstid: 480 kr
😀 Fördelar

  • Mycket stor användarskara
  • Tjänst med hög kvalitet till ett lågt pris
  • ”Encounters” – Likt Tinder


🤔 Nackdelar

  • Support kan inte nås via mail eller telefonANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Facebook login Dejtingapp Matchningar Webbplatser för online dejting:
C-date | Tinder | Victoria Milan

Om Badoo

Badoo, som lanserades 2006, erbjuder en mångsidig plattform för användare över hela världen. Med över 428 miljoner registrerade användare är det inte förvånande att Badoo har väckt stort intresse. Det är inte bara en dejtingapp, utan också en plattform för att träffa nya människor eller skaffa nya vänner. Badoo är ett nyttigt verktyg som kan användas i många olika situationer.

Inriktning

Badoo är en app som riktar sig till en mycket brett utbredd målgrupp. Medan andra dejtingappar är enbart fokuserade på dejting, erbjuder Badoo möjligheten att dejta, chatta och skaffa vänner. Det gör det till ett bra alternativ för den som inte är intresserad av dejting, till exempel om man är på resande fot eller har precis flyttat till en ny plats. Även om många av användarna är mellan 20 och 35 år, har Badoo något att erbjuda för alla.

Funktioner

På Badoo finns det många spännande möjligheter att utforska. Du kan till exempel ladda upp en video som presenterar dig själv på ett mer personligt sätt och verifiera din identitet genom att ansluta till t.ex. Facebook eller genom att ange din e-postadress.

Du kan besöka andra användares profiler, skicka meddelanden och spara personer som favoriter, precis som på andra liknande appar. Du kan också se vem som har tittat på din profil och vem som befinner sig i din närhet. För att du ska få träffa personer som befinner sig inom ett avstånd som är så nära som möjligt kan du själv ställa in ett maxavstånd.

Bland de utmärkande funktionerna finns möjligheten att se om och när en viss person befunnit sig på samma plats som en själv. I samma veva finns funktionen "Encounters", som påminner om Tinder. Användaren får upp en bild på en annan användare, och har möjlighet att välja mellan tre olika alternativ; "Ja", "Nej" eller "Kanske". Om båda parter väljer "Ja" blir det en matchning.

badoo medlemmar

Kostnadsfria tjänster

Genom att betala en mindre avgift kan du dra nytta av ytterligare funktioner som Super Powers, Badoo Credits eller Badoo Premium. Dessa gör det möjligt för dig att bli osynlig för andra användare, synas mer och få mer information om intressanta medlemmar.

App

Om du gillar att chatta via mobilen kan du använda Badoos app som är lättanvänd och intuitiv. Den är populär bland användarna och du kan också gå in på Badoo via din dator om du föredrar det. Välj det alternativet som passar bäst för dig.

Logga in

För att registrera dig på Badoo kan du välja mellan tre olika metoder: Facebook, e-post eller telefonnummer. Om du väljer att använda dig av Facebook-inloggningen kommer hela processen att gå snabbare och enklare. Badoo kommer då att läsa in vilken stad du bor i (eller vilken du har angett på Facebook) samt importera ett par bilder från din profil. Om du skapar ett konto via Facebook skickas ett lösenord till din e-postadress.

Du har möjlighet att registrera dig via en e-postadress eller telefonnummer. Detta tar inte lång tid att göra, bara några minuter, och du kan snabbt komma igång.

Åsikter

Badoo har både positiva och negativa recensioner. Vissa användare uppfattar att det inte är en app som passar för dem som söker en långvarig relation. Å andra sidan har andra användare haft stor glädje av de många sociala möjligheterna som Badoo erbjuder. Badoo är också lätt att använda och har många funktioner, vilket gör att det är svårt att tröttna på den.

badoo logo

ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.