Skip to main content

Be2

Be2 är en populär dejtingsajt som har vuxit sig stark sedan det startades 2004. På sajten hittar du en seriös miljö där du kan hitta ett riktigt förhållande. Med över 760 000 medlemmar har Be2 många att välja mellan och det finns många användbara funktioner som hjälper dig att matchas ihop med andra. Som gratismedlem kan du utforska sajten, men om du vill ta kontakt med andra medlemmar behöver du teckna ett abonnemang. Be2 är en modern och tillförlitlig dejtingsajt som erbjuder en seriös miljö för att hitta kärlek.

Inriktning

För att säkerställa att du får kontakt med andra singlar som passar dig bäst, kommer du att behöva genomgå ett personlighetstest när du registrerar dig hos Be2. Svaren från denna undersökning kommer att användas för att matcha dig med andra som har liknande intressen och som letar efter ett seriöst förhållande. Därför är det viktigt att du är ärlig i dina svar. Hos Be2 hittar du singlar med en ålder som ligger runt 35 år som söker efter ett seriöst och meningsfullt förhållande.

Funktioner och egenskaper

På Be2 finns det inga avancerade funktioner som hittas på många andra dejtingsidor. Istället fokuserar de på att förenkla processen genom att erbjuda ett personlighetstest som hjälper dig att matchas med rätt person. De har även grundfunktioner såsom att skicka meddelanden, chatta privat och skicka olika typer av signaler till andra medlemmar. Även om en detaljerad sökfunktion är tillgänglig, är den relativt baserad och känns inte särskilt avancerad.

Mobilapp

Många människor använder idag smartphones av olika slag och Be2 har tagit tillvara detta genom att erbjuda en nedladdningsbar app som fungerar för både iOS och Androida enheter. Du kan även använda webbläsaren och logga in på den speciellt anpassade hemsidan. Appen är helt gratis att ladda ner och du kan använda samma inloggningsuppgifter som på den vanliga hemsidan. Alternativt kan du registrera ett konto direkt i applikationen.

Inloggnings- och registreringsprocessen.

Genom att registrera dig hos Be2 kommer du att få ta ett personlighetstest, där du får fylla i frågor som gäller dig själv och vad du önskar. När du har genomfört detta steg kan du skapa en profil om dig, skriva en presentation och ladda upp bilder. Du har även möjligheten att välja mellan olika abonnemangslängder, 3, 6 eller 12 månader, vars pris varierar beroende på abonnemangsval.

Uttryck av åsikter

Be2 har fått höga betyg från användare, trots att det inte är en särskilt välkänd sajt. Det finns ett stort utbud av medlemmar att välja mellan och sidan är intuitiv och lättnavigerad. Många uppskattar den effektiva matchmaking-funktionen som underlättar processen för att hitta någon som motsvarar ens krav. Man slipper söka igenom tusentals profiler för att hitta någon som passar.