Skip to main content

Bumble

Bumble är, precis som många andra dejtingappar, en mobilapp som möjliggör swiping. Användare swipar höger om de gillar vad de ser och vänster för att hoppa över. Bumble skiljer sig dock från andra dejtingappar eftersom det är kvinnan som måste ta det första steget och starta samtalet. När två personer matchar har kvinnan 24 timmar på sig att börja ett samtal innan matchningen upphör.

Bumble är en dejtingapp som grundades 2014 av en avhoppare från Tinder. Appen är gratis att använda, men det erbjuds även premium-medlemskap i olika prisnivåer. Med premiumfunktioner som att se vem som gillat din profil och regelbundet boosta din profil för ökad synlighet kan användare få en mer komplett upplevelse. Dock är Bumble även ett bra och användbart kostnadsfritt alternativ.

Målgrupp och medlemsantal

Vi kan inte exakt avgöra hur många medlemmar appen Bumble har, men om du bor i en större stad kommer det inte att vara några problem att hitta någon att dejta. Det verkar som att medlemmarna är relativt ambitiösa och unga, men något äldre och mer seriöst inriktade än vad som är vanligt på andra dejtingappar. Ofta söker Bumble-medlemmar efter seriösa relationer snarare än hook-ups. Det är dock svårare att hitta någon att dejta om du bor i en mindre stad.

Funktionalitet och mobilapplikationer

Som medlem i Bumble har du möjlighet att swipa för två olika ändamål. Swipa för att söka efter kärlek eller för att hitta nya vänner, oavsett kön.

Bumble är en mobilapp som är tillgänglig för både iOS och Android. Appen fungerar på samma sätt som Tinder och låter dig skapa en profil med bilder och information om dig själv. För att få en bra balans mellan att lägga upp för mycket och för lite information, är det viktigt att avgöra vilken nivå som passar dig bäst.

För att säkerställa att du uppnår bästa resultat med din dejting, rekommenderar Bumble att du verifierar din profil med ditt telefonnummer. När du har gjort detta visas en liten bock i högra hörnet av din profil som visar att Bumble har bekräftat din identitet.

När du har skapat din egen profil på Bumble kan du börja swipa igenom de profiler som finns tillgängliga. Till skillnad från andra liknande tjänster som Tinder erbjuder Bumble ett långsamt flöde av profiler som du får tillgång till - 4-10 profiler per dag. Det kan bero på att Bumble värdesätter kvalitet framför kvantitet eller att de har färre medlemmar än andra liknande tjänster.

Uppfattningar och kundupplevelser

Du kan använda appen enkelt genom att logga in med ditt Facebook-konto. För att öka dina chanser att hitta en match rekommenderar vi att du verifierar ditt konto. Vi kan också garantera att alla profiler är av hög kvalitet och att det inte finns något fejkat, reklamat eller annat spam.

Användarrecensioner för Bumble är generellt positiva, men det finns stora skillnader i upplevelsen mellan olika geografiska områden. Bumble har inte samma nationella erkännande som andra populära dejtingappar som Tinder och Match, vilket innebär att användare som bor utanför storstadsregioner har en betydligt sämre upplevelse.