Skip to main content
c-date header

C-Date

C-date är det perfekta stället för att hitta nya kontakter och ha kul. Denna dejtingsajt ger dig möjlighet att träffa andra singlar som är intresserade av att ha ett kul och avslappnat förhållande. Här finns tusentals spännande svenska profiler som samtliga letar efter en trevlig upplevelse.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: 18+ sexdejting
Webbsida: c-date.se
Support: service@c-date.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 649 kr / mån
6 mån: 449 kr / mån
12 mån: 399 kr / mån


😀 Fördelar

  • Stor uppsättning medlemmar.
  • Samma andel män som kvinnor.
  • Tjänst som har beprövats och fungerar.

🤔 Nackdelar

  • Män måste ha en betalningsplan av högre kvalitet.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp Matchningar  


Webbplatser för online dejting:
Badoo | Tinder


Om C-Date

C-Date är en dejtingsajt som är känd världen över för sina över 36 miljoner användare. Sajten är inriktad på att skapa relationer som passar in i nischade grupper. Alla är välkomna att använda tjänsten, oavsett vilken typ av relation man söker. Dessutom är det enkelt att ansluta sig via datorn eller appen. För att summera kan man säga att C-Date är en modern dejtingsajt som passar bra för vissa, men som inte är rätt för alla. Om du är intresserad av att lära dig mer, är detta rätt plats för dig.

Inriktning / Nisch

C-Date är en av de mer kontroversiella dejtingsidorna som finns, som riktar sig till dem som söker passionerade äventyr utan några större förpliktelser. Anonymitet och kravlösa kontakter ligger i fokus och tycks därmed inte exkludera de som redan har ett förhållande. Om du är ute efter en långvarig relation bör du dock leta efter någon annan dejtingsida.

Funktioner / Egenskaper

När du blir medlem på C-Date, får du som kvinna automatiskt tillgång till alla funktioner som en premium-medlem. Som man måste du däremot betala en månadsavgift för att få tillgång till samtliga funktioner. Om du inte vill betala för att bli premium-medlem kan du fortfarande skapa ett konto och ta emot meddelanden, men det är det enda du kan göra som gratis-medlem. För att kunna skicka meddelanden måste du bli premium-medlem.

C-Date värnar om kundernas anonymitet och erbjuder ett antal funktioner för att säkerställa detta. Det är inte nödvändigt att ladda upp bilder för att hitta andra medlemmar, och bilder som uppladdas manuellt granskas för att skydda profiler. Som premium-medlem har man dessutom möjligheten att skicka bilder.

Mobilapp

Om du föredrar att dejta via appar, kan C-Date snabbt och enkelt laddas ner för både Android och iOS. Appen är lätt att använda och ger dig möjlighet att chatta även när du är på språng. Det enda du behöver göra är att logga in och det går snabbt och lätt att använda den.

Logga in

Registrera dig på C-Date är enkelt. Du kan antingen gå in på hemsidan eller använda appen för att skapa ett konto. Notera att det inte går att registrera sig via Facebook eller Google+, som det gör på andra dejtingsidor.

För att komma igång måste du besvara ett antal frågor, men det är inte många, vilket tyder på att sajten inte är inriktad på att skapa seriösa relationer.

Åsikter

Går man in på Trustpilot för att ta del av omdömen om C-Date ser man att de flesta användare är missnöjda. De flesta omdömena har bara gett tjänsten en stjärna eller till och med inte gett någon stjärna alls, vilket är helt olikt andra dejtingsidor som får ungefär lika många positiva som negativa omdömen.

Vad är det som ligger bakom den negativa kritiken? Många användare har rapporterat att sajten använder fejkprofiler för att försöka locka män att bli medlemmar, att det är svårt att stänga sitt konto och att det finns månadskostnader som man inte kan undvika. Dessa faktorer har lett till en negativ uppfattning av sajten.

Vi har undersökt recensionssidor för att ta reda på vad andra användare tyckte om sajten. De flesta som recenserat den sa att antalet fejk-profiler är mycket lägre än andra liknande sidor. Det fanns också ett ungefär lika stort antal kvinnor som män och att chansen att träffa någon är relativt hög.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.