Skip to main content
otrohetsdejting

Dejting för gifta 💍

Det ryktas att 30 % av alla personer som finns på olika dejtingsajter har en romantisk partner, trots att de inte alltid uppger det. Många väljer att låta andra tro att de är singlar. Vissa medlemmar erkänner att de är i en relation, men att de ändå söker efter något mer.

Det finns sajter som specifikt riktar sig mot personer som är i ett förhållande och som söker efter anonyma möjligheter för att träffa andra online. Dessa dejtingsajter erbjuder ett sätt att ha otrohet utan att riskera att avslöjas.

Dejtingsidor för otrohetssökande.

Personer som söker efter en otrogen partner kan hitta den på speciella dejtingsidor som är inriktade på personer som är i ett förhållande och som vill ha spänning och äventyr utanför det. Dessa sidor erbjuder en chans att träffa andra som är i samma situation och som är ute efter att uppleva något nytt.


Logotyp för Victoria Milan dejtingsida

Här hittar du dejtingpartners i 20-årsåldern till 40-årsåldern som söker en rolig tid utan förpliktelser.

Läs om ... Till sajten


Logotyp för C-Date dejtingsida

Umgås med andra singlar i 20-40-årsåldern som söker spänning och roligt.


Läs om ... Till sajtenStress i vardagen.

Efter en tid kan det kännas som att gnistan har utplånats ur ett förhållande. Det kan vara så att båda parter blir för bekväma med varandra och tar för givet det som finns. Romantiken kommer att försvinna och förhållandet kommer att hamna i en vardagsrumslunk. Jobb och karriärväg blir den enas fokus medan hus och hem blir den andras, och när allt är klart är man för trött och för bekväm för att kunna återuppväcka romantiken.

En tråkig vardag kan få många att söka efter bekräftelse och spänning utanför relationen. För att få uppleva något nytt och kanske få tillbaka sexlusten eller bekräftelse för att någon tycker att man är tilldragande kan det vara lockande att utforska sexdejting med andra. För några är det helt enkelt en spännande upplevelse att få ha flera kontakter för att skapa romantiska stunder.

Bryta en relation och vara otillbörlig mot någon annan.

RFSU:s Kådiskollen 2016 visade att hela 32 % av svenskarna upplevde att de eller deras partner hade varit otrogna under det senaste året. Det är nästan tre gånger så många som de som svarade att de varit otrogna när porrsurf och nätflirtande inte räknades in. Det är var tredje person.

Resultatet från en undersökning som YouGov gjort åt Metro visar att var fjärde svensk har varit otrogen mot ett ex, samt att var tionde har varit otrogen mot sin nuvarande partner. Den vanligaste orsaken bakom detta var attraktion till någon annan, som 39 % av svenskarna anfört, medan 19 % inte längre var kära i sin partner och 15 % inte fick sina behov tillgodosedda på hemmaplan.


Kort om dejtingsidorna

victoria milan header

Victoria Milan – Upplev en anonym äventyr

Victoria Milan är en dejtingsajt som specifikt syftar till att möjliggöra otrohet. Grundarna noterade att det fanns ett efterfrågande efter en sådan plattform och utformade då sajten för att fylla detta behov.


Victoria Milan ger dig möjlighet att vara anonym när du använder sajten. Allt du behöver är en e-postadress och ett användarnamn. Du behöver inte avslöja din identitet och bestämmer själv vem som ska få tillgång till dina kontaktuppgifter och personliga information.

Sajten har kompetenta administratörer som ständigt granskar alla profiler som uppvisar misstänkt beteende och som därför kan vara falska, och du kan även rapportera misstänkta profiler till administratörerna.

Medlemmar får tillgång till tjänsten gratis, men om de bryter mot reglerna kan det resultera i att deras IP-nummer och e-postadress svartlistas. Om man vill ha tillgång till fler funktioner finns det möjlighet att uppgradera sitt konto genom att teckna ett abonnemang.


c-date header

C-Date – Förhållande utan bindningar

C-date erbjuder möjligheter för att hitta andra som söker efter kravlösa och tillfälliga förhållanden, eller som söker efter snabba träffar. Det är en plats där du kan lägga till extra spänning i din vardag, och träffa intressanta personer.

C-date erbjuder diskret partnersökning med anonymitet, enligt deras webbsida, med manuell fotokontroll och ett "stramt profilskydd". Medlemsbasen är mycket jämnfördelad, med lika delar män och kvinnor, nämligen 48% respektive 52%.

Fånga den nya dagen och ta chansen att träffa någon speciell på C-Date. 25.000 andra gör det varje dag, så gör som dem och registrera dig för att se vart det kan leda dig.


Tinder - En stor samling av ambitiösa möjligheter.

Tinder är mycket mer än en expresstjänst för att hitta en "one night stand". För många är det ett sätt att hitta sin livspartner, men det finns också en del som använder appen för att ”spela runt” med medlemmar i sin stad. Trots det finns det många lyckliga par som träffades via Tinder.

På Tinder kan du leta efter andra personer baserat på geografiskt läge, kön och ålder. Du ser en bild för den du söker och kan välja att gilla den genom att svepa bilden åt höger, eller avfärda den genom att svepa bilden åt vänster. Det är inte anonymt att vara med på Tinder och det finns även en betalversion med fler funktioner.

Ändra utseendet genom att använda bilder som driver ett beroende.

Om du bor i närheten av en större stad eller en mindre stad, kommer du uppleva en mängd fotograferingsmöjligheter som kan vara mycket motiverande. Det är något som kommer att ge dig ett positivt beroende!

Att svepa höger innebär att du tycker om någons profilbild. När du klickar på bilden kommer du att få se en presentationstext och eventuellt fler bilder. Om den person vars bild du gillade (högerswipat) också gillar dig, skapas möjligheten för kommunikation mellan er båda. Detta innebär att båda parter måste vara överens om att de är intresserade av att föra en konversation.

En risk med att använda appen om du vill hålla ditt sökande hemligt är att den är så fokuserad på utseende. Din bild kommer att sälja dig, och det är inte omöjligt att din granne, eller din partners vän, även använder appen. Det är alltså inte den bästa lösningen om du vill hålla ditt sökande hemligt.