Skip to main content
elitsinglar header

Elitsinglar

Elitsinglar är det perfekta stället för att hitta en partner som har liknande karriärmål och höga förväntningar. Här kan du träffa intressanta och väletablerade singlar som strävar efter att nå sina ambitioner.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: Välutbildade, akademiker och entreprenörer.
Webbsida: Elitsinglar.se/sv
Support: info@elitsinglar.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 389 kr / mån
6 mån: 499 kr / mån
12 mån: 299 kr


😀 Fördelar

  • Sajt med hög kvalitet för dig som har höga krav
  • Personlig kärleksjakt
  • Kundvänlig service

🤔 Nackdelar

  • Tjänst med hög kostnad


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp Matchningar Personlighetstest 


Om Elitsinglar

Elitsinglar är en dejtingsida som erbjuder singlar med höga ambitioner och utbildning ett forum för att träffas. Sajten har funnits i Tyskland sedan länge, men kom först till Sverige 2013. Elitsinglar är även aktiva i andra europeiska länder. Den största åldersgruppen på sajten är mellan 29-35, men alla åldrar är representerade. Exakt hur många medlemmar som finns hos Elitsinglar är oklart, men sajten uppger att cirka 800 nya användare registrerar sig varje vecka.

Inriktning

Elitsinglar är en dejtingsajt som riktar sig till människor som har god utbildning, karriär och mål samt tydliga ambitioner i livet. Medlemmarna kommer att behöva genomgå ett omfattande personlighetstest för att få en bättre matchning. Testet består av cirka 300 frågor som kommer att vara avgörande för att hitta den perfekta partnern. Elitsinglar är unik och prioriterar kvalitet framför kvantitet.

Människor från olika åldersgrupper är välkomna att delta, men det är främst människor som är mellan 29-30 år som samlas här. Det finns inget krav på att vara över eller under en viss ålder, förutom att alla deltagare måste vara minst 18 år.

Funktioner och egenskaper

Att skapa ett konto på Elitsinglar är helt gratis, men för att få tillgång till alla funktioner och möjligheterna att komma i kontakt med andra medlemmar måste man bli en betalande medlem. Här erbjuds två olika betalmedlemskap – Premium och PremiumPLUS. Med Premiummedlemskapet får man tillgång till funktioner som att skicka och ta emot meddelanden, skicka leenden och se vilka som har besökt ens profil, samt titta på andra medlemmars bilder.

För att få tillgång till extra funktioner rekommenderar vi PremiumPLUS-medlemskapet. Detta ger dig åtkomst till alla funktioner som finns på vår plattform och även några extra. Verifiera din profil för att garantera andra medlemmar att du är den du utger dig för att vara. För detta behöver du skicka in en kopia på ditt pass eller annan form av ID.

Mobilapp

Idag är det vanligt att kunna erbjuda sina kunder mobila lösningar och Elitsinglar har definitivt tagit till sig detta. Du kan nå den mobila versionen av sajten direkt från din telefon eller surfplatta. För att få tillgång till en ännu mer användarvänlig lösning kan du också ladda ner Elitsinglars app från App Store eller Google Play. Både hemsidan och applikationen fungerar problemfritt och har samma funktioner och medlemsförmåner som den vanliga sajten. Fördelen med den mobila hemsidan är att den inte tar upp något utrymme på din enhet, men appen är lite mer användarvänlig.

Logga in och skapa ett konto

För att slutföra registreringsprocessen måste du ta dig igenom ett frågeformulär som består av cirka 300 frågor. Det kan ta cirka 45 minuter att fylla i alla uppgifter, men om du är lika seriös som Elitsinglar är det inga problem. När du är färdig kan du välja ett medlemskap som passar dig bäst. 3 månaders medlemskap kostar 699 kronor per månad, men det finns andra alternativ att välja mellan. När du har slutfört registreringsprocessen är allt lekande lätt.

Åsikter

Trots att Elitsinglar är en relativt populär sajt har den mött kritik. Det är vanligt att påpeka att den är för dyr i förhållande till det begränsade antal funktioner som finns tillgängliga. Det har också hävdats att sidan kan vara väldigt långsam och att antalet matchningar som utlovas inte uppnås. Även om det finns några positiva omdömen, verkar negativa komma i majoritet.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.