Skip to main content
En person som skapar en online-dejtingprofil

En attraktiv presentation

För att göra din profilsida och presentation mer attraktiv kan det kännas som en utmaning. Det viktigaste är att skapa en stilren och välformulerad presentation som samtidigt är personlig och intressant. Försök att ge en genomtänkt, ärlig och tydlig bild av vem du är som person. Här nedanför har vi samlat några tips som kan hjälpa dig att skapa en attraktiv dejtingsida.

Personligt kort

Min presentation ska vara tydlig och koncis. Den ska handla om mig som person, som till exempel min bakgrund, mina intressen och mina mål. Jag ska berätta om vem jag är, vad jag gillar att göra och vilka mina drömmar är.

Förbli optimistisk

Trots att tidigare relationer kan ha givit dig en bitter smak eller om kärlekslivet i stort inte har varit på din sida så är det en bättre idé att hålla texten positiv och ha glimten i ögat.

Håll vissa saker hemliga

Få dem att undra mer om dig genom att skapa spänning och stärka deras nyfikenhet genom att inte avslöja för mycket information om dig själv direkt.

Kan du hjälpa mig?

Det kan vara svårt att skriva en presentation om sig själv och att göra den attraktiv. Det kan därför vara till hjälp att få hjälp av en nära vän eller en familjemedlem när man skriver sin presentation.

Fyll i alla steg!

Börja din profil med att fylla i alla de uppgifter som dejtingplatsen kräver. Ge en detaljerad beskrivning av dig själv, inklusive din ålder, intressen, värderingar, bakgrund och vad du söker efter. Ge andra användare en tydlig bild av vem du är och vad du söker efter genom att vara så detaljerad som möjligt.

Återkommande ärlighet är den bästa vägen att följa

Du kan alltid beskriva dina goda egenskaper på ett ärligt sätt, utan att överdriva eller att förminska dina styrkor. Fokusera på det som du tycker är viktigast att lyfta fram om dig själv, utan att behöva vara för detaljerad. Ge bara en liten försmak av vem du är, så att det skapar ett intresse att lära känna dig bättre.

Vilka är dina favoriter?

För att få inspiration till att skriva din egen presentation kan det vara nyttigt att undersöka andras profiler för att få en uppfattning om vad som är intressant och vad du själv gillar. Analysera vad andra har skrivit för att få en idé om vad du ska inkludera i din egen presentation.

En originell presentation

Försök att få din profil att skilja sig från mängden genom att undvika vanliga uttryck som “långa promenader” eller “fånga dagen”. Att skapa en unik och personlig beskrivning av dig själv och dina intressen kommer att ge en starkare inledning till en intressant konversation.

Avslutning

Avslutningen är en viktig del av ditt inlägg. För att ge besökarna ett sätt att ta kontakt och fortsätta samtalet, varför inte bjuda in dem att skicka ett meddelande via din profil eller ställa en fråga som är relevant för deras intressen?