Skip to main content
happy pancake header

Happy Pancake

Happy Pancake är en svensk dejtingsida som är helt kostnadsfritt att använda. Tjänsten finansieras genom annonser på hemsidan och i appen, vilket kan innebära att du inte dejtar helt utan avbrott.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️ 3/5
Målgrupp: Unga vuxna
Support: info@happypancake.com

Priser

Helt gratis!


😀 Fördelar

  • Stor mängd användare
  • Tjänst för att dejta utan kostnad

🤔 Nackdelar

  • En äldre plattform
  • Reklam


Populära online dejtingplattformar

1 Populärast på Dejtingplatsen LÄS OM ...
2 Bästa valet för personer mellan 18 och 25 år LÄS OM ...
3 nextlove dejtingsida För ensamstående föräldrar och personer som har skilt sig. LÄS OM ...

SE ALLA DEJTINGTJÄNSTER

Webbplatser för online dejting:
Badoo | Spraydate | Zoosk

Om Happy Pancake

Att träffas på nätet har blivit allt vanligare och Happy Pancake har blivit en mycket populär sajt sedan 2007, som erbjuder gratis registrering och tillgång till olika funktioner utan kostnad. Företaget väljer att finansiera sin sida med hjälp av marknadsföring och reklam. Det är ett unikt koncept som sticker ut i mängden. Det är svårt att se hur många medlemmar som finns på sajten, men det är troligtvis en av Sveriges största dejtingsidor just nu.

Inriktning

Människor i åldrarna 20-30 år är de som står för den största delen av medlemmarna på Happy Pancake. Även personer mellan 30-40 år hittar man ofta bland de som använder dejtingsajten. Utbudet av personer är brett och varierande, men detta innebär också att det finns många som inte är ute efter något seriöst. Få personer tar sig tid att skriva en noggrann presentation, vilket kan tyda på att många registrerat sig på skoj.

Funktioner och egenskaper

Happy Pancake har inte det största utbudet av funktioner, men eftersom sajten är helt gratis så är det ändå ett bra alternativ. Utformningen är enkel, men alla funktioner som finns fungerar fläckfritt på både mobiler och datorer. Medlemmar kan söka efter personer efter ålder och område samt anpassa sin profil. Dock erbjuder inte sajten några andra funktioner. Man kan förvänta sig att det dyker upp reklam och marknadsföring under surfandet, men om man kan stå ut med det så är Happy Pancake ett prisvärt och bra alternativ.

Mobilapp

Happy Pancake håller jämna steg med tiden och erbjuder både en mobilanpassad hemsida och en applikation som är enkel att ladda ner. Med en stabil internetuppkoppling går sidan snabbt att ladda och är enkel att navigera. Och som alltid är det helt kostnadsfritt att skapa ett konto och ladda ner appen.

Logga in och registrera dig.

Att skapa ett konto på Happy Pancake är enkelt och tar bara några minuter. Du behöver bara fylla i några personuppgifter om dig själv och verifiera kontot för att bekräfta det. När du loggar in behöver du endast använda det användarnamn/mailadress som du valde vid registreringen samt det lösenord som du skapade. Inloggningen fungerar likadant på mobiltelefoner och surfplattor.

Uttalanden

Innan man väljer en dejtingsajt kan det vara bra att läsa vad tidigare eller befintliga medlemmar tycker om den. Förhållandet till Happy Pancake är blandat, där vissa personer höjer den högt i sina synpunkter medan andra anser att det inte finns tillräckligt många seriösa medlemmar på sidan. Det är möjligt att detta beror på att den är gratis och att detta leder till att många inte är ute efter något långsiktigt. Överlag kan man säga att de flesta ger positiva kommentarer och även att det hänt att människor hittat sin partner via Happy Pancake.