Skip to main content
fotopresentation för dejting

Tips: Hur man väljer den bästa profilbilden för dejting

Har du svårt att välja ut en profilbild eller är det helt enkelt så att ingen bryr sig om att kontakta dig? Din profilbild är mer viktig än du kanske tror, den är som en reklamannons för dig, det första som någon ser och det enda som avgör om någon stannar för att titta närmare på din profil.

Funkar det att ta sexiga selfies?

Du är inte ensam om att stå framför spegeln i badrummet med telefonen i handen för att ta den perfekta selfie där din kropp ser som bäst ut!

Det är inte alltid fel att ta en ”lättklädd” bild på sig själv för att marknadsföra sig själv på sexdejting-plattformar. Ibland kan det vara ett effektivt sätt att locka till sig den typ av person man är ute efter. Med det sagt, är det viktigt att förstå att det man får kan vara direkt proportionellt med vad man sänder ut. Om du vill att folk ska ta dig på allvar, bör du se till att du presenterar dig själv på ett professionellt sätt.

Du bör fokusera på att marknadsföra dig själv som en sann person och inte bara som en kropp och ett utseende. Var ärlig och öppen om vem du är och dela med dig av intressanta och personliga berättelser. Försök att skapa ett anslag som inte bara fokuserar på din fysiska attraktion utan som lyfter fram dina intressen, kvaliteter och värderingar. På så sätt kommer du att locka människor som är intresserade av dig som person, inte bara av ditt utseende.

Ditt liv och din personlighet är mer intressant

En undersökning tyder på att killar uppfattas som mer attraktiva och trovärdiga om de har en hund i sin bild. Det är en glädjande nyhet om du nu har en hund att ta bilder med. Men om inte, så kan du alltid låna en kompis hund eller annat husdjur. Att ha ett husdjur i bilden visar att du är en varm och omtänksam person som också är aktiv. Det gör att andra människor ser dig som en positiv person.

Har du några resefoton som visar att du är en äventyrslysten person som lever ett kvalitativt liv? Om så är fallet, ta med dessa bilder i din profil – de kommer att illustrera din nyfikenhet och livsstil. Exempelvis kan det vara en bild på dig njutande av en kokosdrink på stranden eller ståendes på ett berg med din ryggsäck och med ett leende på läpparna.

Idrottsbilder kan bidra till att skapa ett intryck av aktivitet och energi, så länge de inte är sådana som framhäver ett överdrivet självförtroende. Det är viktigt att inte ge ett ytligt intryck, utan att visa att du är engagerad och intresserad av sport.

Var självkritisk och fråga en vän

Ompröva dina bilder från olika perspektiv och få feedback från vänner och bekanta för att se hur du uppfattas. Om du skulle skicka ett meddelande till dig själv, vad skulle du ha sagt? Använd den informationen för att förbättra din online-persona och skapa en seriös kontakt.

Det är viktigt att du presenterar ett trovärdigt intryck genom bilder som är realistiska och som ger ett seriöst budskap. Försök undvika att skapa en orealistisk bild av dig själv.

Sammanfattning

Försök att identifiera vem du är som person och vad som gör dig unik. Fokusera på vad som fångar din personlighet och din livsstil och ta den perfekta bilden som reflekterar detta. Kom ihåg att ditt ansikte måste vara tydligt synligt, men se till att det är din personlighet som står i fokus.

Det är viktigt att ha i åtanke:

  • Framhäv din unika identitet genom att ta bilder som visar din personlighet.
  • En bakgrund som ger en inblick i ditt liv och värderingar är viktig.
  • Få det du vill ha genom att marknadsföra dig på rätt sätt.
  • Kom ihåg att du får det du önskar dig!