Skip to main content
match.com header

Match.com

Match.com är Sveriges och en av världens största dejtingsajter och således alltid ett bra val för dig som gillar seriös dejting. Detta är också den bredaste sajten för singlar i alla åldrar och med olika intressen.


Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: 18-50 seriös dejting
Webbsida: se.match.com
Support: Kontaktformulär på sajten

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 389 kr
3 mån: 249 kr / mån
6 mån: 199 kr / mån😀 Fördelar

  • Mest användare av alla.
  • Välutvecklad dejtingapp.
  • Singel-mingelkvällar.

🤔 Nackdelar

  • Mer kostsam än de flesta, men ändå ett bra pris.


match.com logo

ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Facebook login Dejtingapp Matchningar 


Webbplatser för online dejting:
Happy Pancake | SpraydateZoosk

Om Match.com

Match.com har länge varit ett populärt val för de som söker efter ett seriöst förhållande. Tjänsten är tillgänglig i över 20 länder och har medlemmar i alla åldersgrupper. Ålder har ingen betydelse, utan det är dina dejtingmål som har högst prioritet. Match.com lanserades på den svenska marknaden år 2002, men har funnits i USA sedan 1995. Det är svårt att säga hur många medlemmar som finns, eller hur många som är aktiva. Det är dock klart att Match.com är en av de mest populära dejtingsajterna som finns idag.

Inriktning

Match.com är en dejtingsajt som riktar sig till människor i alla åldrar och med olika intressen, och framförallt krävs det att man är seriös för att använda tjänsten. Medlemmarna består av en jämn fördelning mellan kvinnor och män, cirka 45 % respektive 55 %. För att säkerställa att sidan fortsätter att hålla hög kvalitet, genomförs regelbundna kvalitetskontroller. Match.com strävar efter att skapa en rolig och trivsam miljö för sina medlemmar.


match.com bild

ANMÄL DIG GRATIS


Funktioner och egenskaper

På Match.com kan du utnyttja ett flertal nyttiga funktioner som förbättrar din upplevelse. Den klassiska sökfunktionen gör det lätt att filtrera bland de olika medlemmarna efter de kriterier som du har bestämt. För att ta det ett steg längre erbjuder Match.com även Matchaffinity, en funktion som gör det möjligt att besvara frågor om personligheter och värderingar som är viktiga för en själv. Matchaffinity hjälper sedan till att matcha dig med andra singlar som uppfyller dina önskemål.

En mobilapp

Match.com strävar efter att göra det enkelt att dejta och har för detta ändamål använt den senaste tekniken för att skapa både en applikation och en mobilanpassad webbplats. Appen är lättanvänd och laddas snabbt ned, helt kostnadsfritt. Den som inte vill installera programmet kan använda den mobilanpassade hemsidan, som fungerar precis lika bra.

Bild på Match.com webbsida

Logga in och skapa ett konto

Att börja använda Match.com är enkelt och smidigt. Registrera ett konto och fyll i dina uppgifter helt gratis och på bara några minuter är du redo att börja. Om du vill ha möjlighet att ta kontakt eller bli kontaktad så måste du betala för tjänsten. Du har tre olika abonnemang att välja mellan: 1 månad, 3 månader och 6 månader. En månad kostar 299 kronor och 6 månader kostar 894 kronor, vilket är 149 kronor i månaden.

Åsikter

Det är helt klart att Match.com är den ledande aktören inom online-dejting. Dess storlek och globala räckvidd är imponerande. Omdömena från användare som har hittat kärleken via sajten bekräftar att Match.com är en väl fungerande tjänst för att hitta seriösa singlar som söker en partner. En nackdel som nämns ibland är priset för abonnemanget.


Match.com logo

ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.