Skip to main content
nextlove header

Nextlove

NextLove är platsen för dig som har erfarenhet av förhållanden, varit gift eller är en ensamstående förälder. Upptäck din nästa kärlek med oss!

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp: Skilda / singelföräldrar 25-50
Webbsida: Nextlove.se
Support: Kontaktformulär under ”Hjälpcenter”.

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 269 kr
3 mån: 219 kr / mån
6 mån: 159 kr / mån
12 mån: 119 kr


😀 Fördelar

  • Sajt för föräldrar som ger stöd och vägledning
  • Relativt billig
  • Dejtingsajt med tydlig inriktning för seriösa singlar

🤔 Nackdelar

  • Ingen kontakt med support via mail eller telefon


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp Matchningar

Om NextLove

Nextlove är en dejtingsajt som har specialiserat sig på att förena ensamstående eller skilda personer som söker efter kärlek. Sajten startade 2013 och har sedan dess blivit mycket populärt och omtyckt. Med tanke på det stora utbudet av dejtingsajter som finns i Sverige är Nextlove unik och den enda som fokuserar på denna specifika nisch. Alla som är ute efter något seriöst är välkomna att använda sig av Nextlove, även om det kan hända att oseriösa personer ibland slinker in.

Inriktning

Nextlove har en mycket tydlig inriktning på att hjälpa personer som är redo att hitta kärleken igen, oavsett om de har skilt sig eller är ensamstående med barn. Sajten har över 240 000 medlemmar, de flesta av dem mellan 34-års åldern. Både kvinnor och män är välkomna, och med den verifieringsprocess som finns, kan man känna sig trygg med att prata med äkta personer.

Funktioner och egenskaper

På Nextlove kan man som premiummedlem skapa kontakter med gratismedlemmar, något som inte är möjligt på andra dejtingsajter. Sökfunktionen ger en enkel och smidig väg för att hitta personer som man har gemensamma intressen med. Med hjälp av ett stort antal olika kriterier kan man anpassa sökningen efter sina önskemål och få de bästa resultaten. Nextlove erbjuder därmed ett spännande sätt att träffa nya människor och gör dejtandet både roligare och enklare.

Nextlove erbjuder verifiering av konton som ett sätt att bevisa vem du är. Verifieringen är ett bra sätt att skapa trygghet och få kontakt med andra medlemmar. Som betalande medlem kan du skicka meddelanden, chatta eller använda olika signaler för att visa ditt intresse. Utöver verifieringen så erbjuder Nextlove flera andra funktioner som kan hjälpa dig att hitta den perfekta partnern.

Mobilapp

Nextlove har tagit fram en app som är kompatibel med de flesta moderna enheter och en mobilanpassad hemsida som laddar upp snabbt. Det innebär att du har möjlighet att logga in och kommunicera med andra medlemmar dygnet runt, även om du inte har en stationär dator.

Logga in och skapa ett konto

Gratisregistrering på Nextlove är ett av de största skälen till dess popularitet. För att få tillgång till sajtens fulla funktionalitet krävs en betalande medlemskap som erbjuder olika typer av abonnemang. Priset per månad minskar ju längre man väljer att vara medlem. För att registrera dig måste du välja ett användarnamn, som du använder för att logga in.

Röster/Synpunkter/Uttalanden

Reaktionerna kring Nextlove är varierande. Vissa är positiva och tycker att sajten är en utmärkt dejtingplattform, medan andra stöder inte sajten och avråder från att använda den. De ogynnsamma kritikerna är främst grundade i bristen på aktiva användare. Trots detta har Nextlove fått relativt många goda omdömen genom åren, och eftersom det är gratis att registrera sig så är det värt ett försök att leta efter kärleken där.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.