Skip to main content
ourtime header

OurTime

Ourtime erbjuder en modern och användarvänlig dejtingupplevelse för äldre singlar som letar efter någon i samma ålder. Tack vare dess enkla och intuitiva design är det en av de mest populära dejtingsajterna i Sverige.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: 50+
Webbsida: se.ourtime.com
Support: support@help.match.se

Priser

Fri registrering!
Priser aktiv dejting
3 mån: 699 kr / mån
6 mån: 249 kr / mån
12 mån: 199 kr


😀 Fördelar

  • Lättanvänd och intuitiv.
  • Anslut dig till Match.com för att nå så många användare som möjligt.
  • Roliga gruppaktiviteter.

🤔 Nackdelar

  • Det finns inget att ogilla…


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp Matchningar  


Om Ourtime

Är du över 50 år och letar efter kärleken igen? Då kan Ourtime.com vara ett bra alternativ. Ourtime är en dejtingsajt som är speciellt utformad för äldre människor som söker efter en partner eller vän att dela sitt liv med. Det finns många fördelar med att använda den här sajten, som att det finns en tydlig nisch där du kan hitta personer som har samma önskemål som dig. Hos Ourtime tar man sig mycket tid att manuellt godkänna alla profiler för att se till att det är äkta och för att undvika bedragare. Dessutom ordnas det ständigt aktiviteter för medlemmar att delta i. Så om du vill hitta kärleken igen, är Ourtime det bästa valet för dig.

Inriktning

Ourtime.com är en dejtingsajt som riktar sig till människor 50 år och uppåt som söker efter ett seriöst förhållande och vill undvika korta och meningslösa kontakter. Medlemmarnas genomsnittsålder ligger på 55 år och uppåt. Perfekt för dem som är trötta på att leva ensamma och som letar efter en partner. För att det ska vara lättare att matcha ihop personer med gemensamma önskemål och drömmar, får man besvara några frågor vid registreringen. Det finns ingen uppgift om hur många medlemmar som sajten har, men från omdömen och recensioner verkar det vara väldigt populärt.

Funktioner och egenskaper

På denna dejtingsajt är det gratis att skapa en profil. Utformningen och funktionerna är anpassade till äldre personer, med enkel design och lättnavigerade verktyg. Med detta fokus på tydlighet och enkelhet så är det lättare att använda hemsidan.

Ourtime erbjuder ett smart matchningssystem som underlättar för användarna att hitta andra som delar deras värderingar. Det är ett personlighetstest som ligger till grund för vem man kommer att matchas med. För att få tillgång till alla funktioner erbjuder Ourtime även ett premiummedlemskap som ger tillgång till fler fördelar, såsom möjligheten att blockera eller kommunicera med andra medlemmar, titta på bilder eller använda specifika sökord för att hitta rätt. Förutom matchningsfunktionen, erbjuder Ourtime även aktiviteter som singelfika, teaterkvällar och andra evenemang som man kan delta i.

Mobilapp

Vår tids dejtingsajt har säkerställt att alla kan få tillgång till den, genom att erbjuda olika versioner. Det går att nå dejtingsajten via en vanlig webbläsare på olika mobila enheter, men även genom en app. Appen är helt gratis och det gäller även för registrering av konto. Du behöver inte ens skapa en profil för att ta del av de olika medlemmarna och se vad som erbjuds.

Skapa ett konto och logga in

På Ourtime.com måste du gå igenom en traditionell registreringsprocess för att logga in. Du börjar med att välja ditt användarnamn och sedan ett lösenord som du kan komma ihåg. Därefter kommer du att behöva genomföra ett personlighetstest. Om du bara vill bläddra runt kan du vänta med att abonnera, men om du vill kunna prata med andra medlemmar direkt så har du tre abonnemang att välja mellan. Den billigaste är abonnemanget på 12 månader. Du behöver inte använda Facebook eller BankID för att logga in på Ourtime.com.

Recensioner

Det tycks som att Ourtime verkligen levererar det de lovar. På internet finns många positiva recensioner från människor som har hittat en partner eller nya vänner. Den största fördelen verkar vara allmän användbarhet. Sajten är designad med stil och enkelhet, utan att ta med onödiga funktioner. Detta uppskattas tydligen av många.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.