Skip to main content
spraydate header

Spraydate – En del av Match.com

Spraydate har funnits i Sverige sedan för mer än två decennier och när Match.com förvärvade dejtingsidan hade den över 800.000 medlemmar.

På så sätt, registrera dig på Match.com istället för Spraydate för att dejta.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Målgrupp:
Unga vuxna
Webbsida: Spraydate.spray.se
Support: support@help.match.se

Priser

Priser aktiv dejting
1 mån: 389 kr
3 mån: 249 kr / mån
6 mån: 199 kr / mån


😀 Fördelar

  • Mer än någonsin har användare nu möjlighet att hitta och mötas genom Match
  • En modern tjänst med en användarvänlig app
  • Sociala evenemang för singlar

🤔 Nackdelar

  • Det kommer att bli dyrt att prova i en månad


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Facebook login Singelevent Dejtingapp Matchningar


Om Spraydate

Har du några år i bagaget när det gäller nätdejting har du säkert hört talas om Spraydate. Denna dejtingsajt har funnits sedan 1999 och är därmed en av Sveriges äldsta. Idag är den en del av Match.com, vilket gör det svårare att göra en tydlig recension av sajten. Dock är det inget att oroa sig för eftersom Match är en populär och mycket omtyckt dejtingsajt. Om du väljer att registrera dig på Spraydate är det dock viktigt att du är medveten om att det är Match som du använder.

Inriktning

Spraydate fokuserar på att vara tillgänglig för en stor mångfald, vilket innebär att människor i alla åldrar, med olika intressen och ambitioner, är välkomna. Populäriteten i sajten har visat sig tydligt genom de cirka 800 000 medlemmar som registrerade sig när den stod som fristående dejtingsajt. Idag är Spraydate ett samarbete med Match.com och erbjuder medlemmar att hitta nya vänner, kortsiktiga eller långvariga relationer och till och med äktenskap.

Funktioner och egenskaper

För att skapa en högkvalitativ dejtingsajt är det viktigt att erbjuda sina medlemmar ett stort utbud av underhållande och spännande funktioner. Hos Spraydate, som även är en del av Match.com, kan du utnyttja deras kostnadsfria registrering. Om du önskar få tillgång till dessa funktioner så krävs det att du köper ett abonnemang som varierar i längd beroende på hur länge du önskar att ditt medlemskap ska vara aktivt. För att minska din månadskostnad kan du välja att teckna ett abonnemang för 3, 6 eller 12 månader. Om du bara vill testa Spraydate innan du bestämmer dig för att teckna ett längre abonnemang så rekommenderar vi att du väntar med beslutet tills du har sett att sidan fungerar för just dig.

Förr hade Spraydate ett speciellt medlemskap som kallades "Deluxe", som gav medlemmarna tillgång till fler funktioner än andra. Det gav dem möjligheten att anpassa sina sökkriterier och det fanns inga begränsningar för hur många meddelanden de kunde skicka. Idag erbjuder Match.com olika medlemskap, där alla funktioner är tillgängliga oavsett vilken du väljer. Skillnaden mellan abonnemangen är bindningstiden och månadskostnaden.

Mobilapp

Har du funderat på att prova att använda Match.com i mobilen? Absolut! Match.com har en app som går att ladda ner och som är anpassad för mobila enheter. Den har det du behöver för att kunna använda tjänsten, även om du tidigare använt Spraydate. Spraydate är nu en del av Match-koncernen, vilket innebär att du inte kan ladda ner någon egen applikation som är anpassad för Spraydate. Istället måste du använda den app som Match.com erbjuder.

Logga in och skapa ett konto.

Att bli medlem på Spraydate/Match är mycket lätt att göra. Du behöver bara skapa ett användarnamn och ett lösenord. För att hitta rätt match måste du också svara på några enkla frågor om dig själv, som t.ex. dina intressen och din personlighet. Det är helt gratis att registrera ett konto, men om du vill ha tillgång till alla funktioner och faktiskt få kontakt med andra, så måste du teckna ett abonnemang.

spraydate bild
Registrering hos Spraydate – Ange ålder, namn, plats och epostadress, sedan är du igång utan kostnad med den fria registreringen.

Åsikter

Spraydate har länge varit en av Sveriges populäraste dejtingsajter på nätet, och har fått både positiva och negativa recensioner. De flesta som använder sajten fokuserar på korta, intima relationer snarare än ett långt förhållande. Om du letar efter nya vänner och ett mindre seriöst dejtingbehov, är Spraydate ett bra alternativ. Dock bör du inte förvänta dig en 100% seriös dejtingupplevelse.


spraydate

ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.