Skip to main content
victoria milan header

Victoria Milan

Victoria Milan är den rätta webbplatsen för dig som söker lite extra äventyr i vardagen. Detta är inte en plats för dem som söker långsiktiga förhållanden, utan för dem som vill "ha lite roligt" vid sidan av.

Fakta

Vårt betyg: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 4/5
Målgrupp: Sexdejting / Otrogna
Webbsida: Victoriamilan.se
Support: support@victoriamilan.se

Priser

Priser aktiv dejting
3 mån: 499 kr / mån
6 mån: 349 kr / mån
12 mån: 249 kr


😀 Fördelar

  • Tjänst för sexuella möten
  • Du vet vad som kommer och kan planera efter det
  • Högt skydd mot avslöjande av anonymitet

🤔 Nackdelar

  • En tjänst som är relativt kostsam


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.


Dejtingapp Matchningar Facebook login


Webbplatser för online dejting:
Badoo | Tinder | C-date


Om Victoria Milan

Victoria Milan erbjuder en unik plattform för sammanboende och gifta som önskar ha extra spänning i sina liv. Det kan vara en engångsaffär, en webbflirt eller ett långsiktigt förhållande. Sajten erbjuder en trygg, säker och diskret miljö för att möta andra som också befinner sig i ett förhållande. Victoria Milan lanserades i Sverige under oktober 2010 och har för närvarande cirka 300 000 svenska medlemmar.

Sigurd Vedal, en norrman, grundade Victoria Milan, en dejtingsajt som är specialanpassad för människor som befinner sig i ett äktenskap som inte längre är nöjaktigt. Konceptet finns även i flera andra länder. Vid lanseringen blev Victoria Milan mycket kontroversiellt i Sverige och begreppet "otrohetssajt" användes istället för dejtingsajt. Sedan dess har den negativa uppmärksamheten svalnat och nu ser de flesta Victoria Milan som en vanlig dejtingsajt.

Inriktning

Victoria Milan är ett nätverk för de som redan har en partner och som söker ett alternativ till de traditionella dejtingsajterna. Det finns en stor andel personer på dessa sajter som inte är singlar utan döljer eller ljuger om sin verkliga status, och Victoria Milan ger dessa människor möjligheten att vara öppna om sin situation. Här kan man träffa andra som är i samma situation, oavsett om man har tappat intresset för sitt förhållande eller misstänker att ens partner är otrogen. Medlemmarna på sajten har en genomsnittsålder på omkring 32 år, men man behöver inte vara i en specifik åldersgrupp för att bli medlem.

Funktioner

Victoria Milan har en speciell inriktning som säkerställer att kundernas anonymitet bevaras. Företaget har utvecklat effektiva verktyg för att skydda användarnas identitet och förhindra att de blir upptäckta av sina partners. Till exempel kan man aktivera automatisk utloggning, censurera sitt ansikte, blockera andra användare och bara visa information för användare som man litar på. För att förhindra obehagliga överraskningar har Victoria Milan även en "panikknapp" som omedelbart stänger ner sajten, loggar ut användaren och öppnar en neutral sajt istället.

victoria milan anonymt och säkert

Mobilprogram

Victoria Milan erbjuder en mobilapp som de marknadsför som "Sveriges #1 otrohets-app". Appen ger användarna möjlighet att bevara sin anonymitet, censurera sina foton och ha tillgång till en panikknapp. Den är tillgänglig både för Android-enheter och iPhone och har samma funktioner som sajten.

Logga in

Victoria Milan erbjuder en gratis och kostnadsfri registrering. De är mycket noggranna med att se till att alla profiler är äkta, med bilder som faktiskt hör till personen bakom profilen. Om en användare tror att en profil är fejkad, kan de rapportera den till Victoria Milan. Deras administratörer är snabba att granska användare och om det inte är en äkta profil, kommer kontot att stängas av.

För att få tillgång till alla funktioner på sajten måste man teckna ett betalt medlemskap. Ett gratiskonto ger dock begränsad åtkomst, men är ändå bra för personer som vill prova sajten. Om man är nöjd med de begränsade funktionerna kan man bli premiummedlem för att ta del av hela sajten. Ju längre tidsperiod som du tecknar ett fullständigt medlemskap för desto lägre blir den månadsvisa kostnaden. Om du till exempel tecknar ett års medlemskap kan det bli ungefär dubbelt så billigt i månadskostnad som att bara teckna 3 månader.

Utvärderingar

Eftersom Victoria Milan har funnits sedan 2010 och är stor internationellt, är det uppenbart att otrohet och en annan form av förhållanden är här för att stanna. Victoria Milan erbjuder en plattform för människor som letar efter intim spänning och nya upplevelser, och fokuserar stort på anonymitet och säkerhet. Användarnas identiteter skyddas noggrant, men när du börjar lita mer på en annan medlem kan du öppna upp och dela precis så mycket information som du känner dig bekväm med. Sajten har en modern design och är användarvänlig, vilket gör den till ett populärt val för dem som söker en sådan tjänst. Trots att ämnet kan uppfattas som kontroversiellt, ser det ut att Victoria Milan är här för att stanna.


ANMÄL DIG GRATIS

Registreringen är gratis och det är helt upp till dig när du vill börja ta kontakt med någon eller ta emot meddelanden från andra. Det blir först när du gör det som du behöver betala.