Skip to main content

Zoosk

Zoosk är en online dejtingsida som startades 2007 och som nu har över 40 miljoner registrerade medlemmar. Med hjälp av den användarvänliga appen kan man snabbt och enkelt hitta andra singlar och läsa deras meddelanden, oavsett var man befinner sig. Tjänsten erbjuder även en rad olika funktioner som gör att den är ett populärt val för singlar som söker efter en ny partner.

Inriktning

På Zoosk är alla välkomna oavsett ålder, och medlemmar finns representerade från en stor mängd olika åldersgrupper. De flesta användarna är dock mellan 25 och 35 år gamla, med ett stort antal som bor i USA.

Appen har ett stort antal användare från olika åldersgrupper, och är mycket populär inte bara i USA, utan även i Sverige och andra europeiska länder. Så tänk inte att den bara är för amerikaner.

Funktioner & Egenskaper

Zoosk har ett par spännande funktioner, som "Smart Pick" och "Dating Insights". Båda är baserade på "Behavioral Matchmaking Technology", som följer hur du använder appen. Istället för att ställa dig frågor samlar Zoosk information om vilken typ av användare du gillar och kan på så vis ge dig rekommendationer. "Smart Pick" är en funktion som använder den samlade informationen. Genom att klicka på "Dating Behavior" kan du se vilken information som Zoosk har samlat om dig och hur den bedömer ditt beteende.

En negativ aspekt av Zoosk är att man endast har möjlighet att skicka meddelanden om man är en Premium-medlem. Medan det är möjligt att skicka vinkningar som mottagaren kan se, är det inte möjligt att skicka meddelanden om man är en gratis-medlem.

En applikation

Zoosk har, liksom många andra dejtingtjänster, en app som gör det lättare att använda tjänsten. Med appen får du tillgång till en smidig användning som ger dig möjlighet att snabbt se nya meddelanden.

För att använda appen måste den först laddas ner till din iPhone eller Android-enhet. Därefter kan du logga in eller registrera dig för att börja använda den. Appen är fullt kompatibel med både iOS och Android-enheter.

Logga in

Registrera dig på Zoosk är lätt och smidigt. Du kan gå in på deras hemsida eller ladda ner deras app och skapa ett konto via Facebook, Google+ eller e-post. Hela processen tar bara några få minuter.

För att utnyttja Zoosks fulla potential är det viktigt att du skapar en attraktiv profil. Ladda upp ett par bilder och berätta lite om dig själv. Zoosk kombinerar bäst av både världarna, det vill säga delar av Tinder och Match.com. Du slipper att svara på en hel uppsjö av frågor och lämna ut mycket information, men du har ändå möjlighet att skriva lite mer om dig själv än vad du kan på Tinder.

Uttalanden

Många har gett Zoosk ett lågt betyg på Trustpilot, men en närmare granskning av de kommentarer som ligger till grund för det låga betyget visar att flera personer inte hade något specifikt att säga om Zoosk eller ville vara neutrala. Det är därför rimligt att ifrågasätta om det verkligen är rättvist att ge Zoosk ett betyg 2.

De många höga betygsättningarna är ett tydligt tecken på stor tillfredsställelse. Många har upplevt att de hittat sin drömpartner och är mycket nöjda med tjänstens prestanda.

Vi testade Zoosk-appen själva och fick ett väldigt positivt intryck. Att använda appen var enkelt och smidigt, och den fungerade utan problem. Det finns en stor mängd användare i olika åldersgrupper i olika städer, så Zoosk är väl värt ett försök. Vi ger det här programmet en stor tumme upp!